ELMARAD A
WRO2020 NEMZETI DÖNTŐJE

Az Edutus Egyetem, mint a World Robot Olympiad™ hivatalos magyarországi szervezője a koronavírus-járványra való tekintettel úgy döntöttünk, hogy a WRO nemzeti döntőjét nem tartjuk meg. Azonban aggodalomra semmi ok, mert helyette megrendezzük az Edu Robotics Cup online programozói versenyt, ezzel is összetartva a hazai WRO közösséget és fenntartva az MTMI tárgyak iránt érdeklődők motivációját. Az eddigi munkátok nem veszett kárba, mert az Edu Robotics Cup versenyfeladatait úgy alakítottuk ki, hogy a WRO idei versenypályáira készült feladatokhoz hasonló kihívások legyenek és csak minimálisan kelljen a megépített robotot átépíteni vagy a megírt programot átírni.

FONTOS INFORMÁCIÓK A WRO2020 NEVEZÉSI DÍJÁVAL KAPCSOLATBAN!

Azok a csapatok, akik jelezték felénk, hogy szeretnék, ha visszautálásra kerülne a korábban befizetett nevezési díj, nekik október végéig megtörténik a pénzösszeg visszautalása.
Akik jelezték, hogy átvinnék a következő versenyszezonra a befizetett összeget, nekik iktattuk a kérését és erről egy megerősítő emailt fogunk küldeni.
 
FIGYELEM!
A WRO2020 befizetett nevezési díját nem lehet az Edu Robotics Cup versenyére felhasználni.

EDU ROBOTICS CUP

Az Edu Robotics Cup (ERC) egy új, életkortól független, online megrendezendő innovációs projekt- és robotprogramozási challengekből álló verseny, amelyen a programozási ismeretek bemutatása mellett a kreativitás és az újító ötletek is jelentős szerepet kapnak. A WRO®-n megszokott korosztályi besorolás kibővítésre került, így a 25 év felettiek is indulhatnak a versenyen, továbbá egyedül is összemérheted tudásod a többiekkel, ha elég bátor vagy hozzá. A csapattagok maximális létszáma azonban továbbra is 3 fő.

Az Edu Robotics Cup verseny két részből tevődik össze: egy programozói (Engineer Challenge) és egy projektversenyből (Project Challenge). A versenyzőknek nem kötelező mind a két versenyrészen részt venni, maguk dönthetik el, hogy a projektmunkában vagy a programozói kihívásban, esetleg mindkettőben szeretnék megmérettetni magukat.