FUTURE ENGINEERS KATEGÓRIA

KOROSZTÁLY

14 – 19 év közöttiek

WRO_my_robot_my_friend_Logo_RZ_hell 800px

Miért érdemes a versenyre jelentkezni?

A WRO Future Engineers kategóriájában a csapatoknak az összes mérnöki folyamatra figyelemmel kell lenni. A csapat bónusz pontokat gyűjthet a mérnöki dokumentációjukra és a nyilvános GitHub tárhelyükre. Ennek a kategóriának a kihívása 3-4 évenként változik.

Az önvezető autó kihívás során a csapatok által épített járműveknek autonóm módon kell közlekedni egy véletlenszerűen változó környezetben.

Fókusz területek

Minden WRO kategória egyedi fókusszal rendelkezik a robotika területén belül. A WRO Future Engineers kategória, a versenyző diákok számára, a robotika alábbi területeit helyezi előtérbe:

  • A számítógépek számára látást biztosító eszközök és más szenzorok összehangolása a környezet és a jármű önmagának érzékeléséhez.
  • Működő jármű építése és programozása nyílt forráskódú hardware-el, úgy mint elektromechanikai alkatrészekkel és vezérlőkkel.
  • Működési stratégia és vezérlés tervezés a robot mozgó és kinematikus alkatrészeinek összehangolására.
  • Megfelelő és konzekvens feladat végrehajtási stratégia megalkotása.
  • Csapatmunka, kommunikáció, probléma-megoldás, projekt management, kreativitás.

WRO2022 JELENTKEZÉSI FELÜLET

A WRO2022 versenyfelületén keresztül tudod leadni regisztrációdat 2022. február 1-től az idei versenyszezonra.

INFORMÁCIÓK ÉS SEGÍTSÉG A REGISZTRÁCIÓHOZ

Megrendelőre van szükségem ahhoz, hogy csapato(ka)t tudjak regisztrálni vagy versenypálya lapot tudjak rendelni.
Hogyan tudom ezt jelezni a szervezők felé?

Küldd el a megrendelőt, ajánlatkérő lapot az ezs@wro.hu email címre. Mindenképp legyen feltüntetve a megrendelőn / ajánlatkérésen vagy az emailben, amiben megküldöd ezeket, hogy csapatregisztráció esetében milyen csapatnéven fogsz regisztrálni a rendszerbe vagy melyik csapatnak szeretnél versenypályát rendelni. Ez azért fontos, mert egy tankerületre több csapat is kér számlát és ezek hiányában nem fogjuk tudni beazonosítani, hogy az adott megrendelőhöz melyik csapat tartozik, ha nem tünteted fel. A csapatregisztrációról kiállított számlán minden esetben szerepel a csapatnév is, hogy utólag könnyebben menjen a beazonosítás.

FONTOS DÁTUMOK, INFORMÁCIÓK

JELENTKEZÉSI IDŐSZAK

2022. február 1 - április 12.

REGISZTRÁCIÓS DÍJ

10.000 Ft / csapat

VERSENY IDŐPONTJA

Győr: 2022. július 7-8.