Csapat regisztráció

Csapatvezetőként csapatod tagjait a  kiválasztott kategória megfelelő korosztályában nevezheted. Fontos, hogy a csapattagok közül legalább 1 fő a nevezett korosztály feltételeinek megfeleljen, a többiek pedig legfeljebb 1 évvel lehetnek fiatalabbak a korcsoportban megadottaknál.

FIGYELEM! A kedvezményes jelentkezés határideje március 18-a. Azok a csapatok, akik a regisztrációs lapot március 18. éjfélig megküldik, megkapják a kedvezményt.

A regisztrációkat minden héten vasárnap összesítjük és a pénzügy a következő hét keddig megküldi a visszaigazoló e-mailt a megadott e-mail címre. A pályarendeléseket a hétfői napon továbbítjuk a nyomdának és előreláthatólag 1 hét alatt kiszállításra kerül. Kérjük, a pályák méretét mindenképp mérjék le és ha eltérést tapasztalnak a megadott méretektől, jelezzék felénk!

Meghatározott érték:  2362 mm x 1143 mm / tűréshatár +/- 5 mm

Versenypályát a regisztrációt követően is lehet rendelni. Az igényt a praymayer.mercedesz@edutus.hu e-mail címre lehet küldeni.
A szükséges adatok:

  • csapatnév
  • kategória
  • számlázási név
  • számlázási cím
  • szállítási cím
  • kapcsolattartó neve / e-mail címe

Regular Kategória

Open Kategória

Football Kategória

Advanced Robotics Challenge Kategória

 

Önkéntes / Bíró / Zsűri regisztráció

Olyan személyek jelentkezését várjuk, akik bíróként, zsűritagként vagy önkéntesként segítenék a verseny lebonyolítását.
A regisztrációs lap kitöltésével jelezd részvételi szándékodat a rendezvényen, mi pedig rövidesen felvesszük veled a kapcsolatot és tájékoztatunk a részletekről.